Billy Idol och Robert Plant

Jisses. Jag är verkligen hopplös med denna blogg. Brukar göra typ 1-2 inlägg om året, varje gång i hopp om att jag ska “blogga ikapp” vad som hänt däremellan. Jo jo. Nu är det två år sedan förra inlägget! Vi gör väl ett nytt försök. Och lyckas jag inte med det så återkommer jag år 2020 eller något sånt. 😉 Det är ju inte enbart ifall någon vill läsa vad jag gör som jag har den här bloggen, utan den har ju varit en form av dagbok.

Så, om den senaste händelse jag bloggade om var när Ulrika, Eke och jag var på konsert i Göteborg i juni 2015, vad var då nästa händelse värd att minnas. Enligt mina foton är det mest bara konserter.

Den 28 juni 2015 såg jag Billy Idol på Gröna Lund. Så himla bra! Jag stod jättelångt ifrån så det blev inte särskilt bra bilder. Jag filmade lite, ber om ursäkt för väldigt skakig video.

Nästa konsert var Robert Plant,den 14 juli 2015, också den på Grönan. Även den här gången stod jag jättelångt bak.

Nästa händelse var Väsby Rock Festival, men den får nog ett alldeles eget inlägg eftersom jag har videos från flera band att visa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *