Nytt och gammalt

Jaha ja. För ganska exakt fem månader sedan, gjorde jag mitt senaste försök att blogga ikapp allt jag inte bloggat om de senaste par åren eller så. Jag tycker fortfarande det är synd att jag nästan aldrig bloggar längre, utan bara är aktiv på Facebook och Instagram istället. Jag har ju i min blogg dokumenterat min vardag mer eller mindre aktivt sedan december 2005. Dvs i drygt tio års tid.

Så, än en gång ett försök att blogga mer regelbundet. Jag kommer att blogga om det som händer just nu varvat med inlägg om saker jag gjort under det senaste året och som jag tycker är värt att skriva om även så här i efterhand.

Idag blir det ett inlägg från nuet. Närmare bestämt igår kväll. Då var jag ut och åt efter jobbet, med Carina och två andra pysselvänner. För att fira att Carina fyller år imorgon. Vi var på ett av mina favoritställen, Barcelona Tapas Bar. Dels tycker jag att deras tapas är goda, och dels är tapas utmärkt för mig som numera har väldigt liten magsäck. 🙂 Jag beställde min favoriträtt som är nästan som en hel stor måltid fast det är en tapasrätt, och ja, det tog mig ett bra tag att orka hela. 😉 Det är klyftpotatos, aioli (jag älskar aioli! mer aioli till folket!), ett spett med kött och paprika och ett spett med champinjoner och tigerräkor. Till det blev det spanskt öl, San Miguel.

160514-barcelona1

160514-barcelona2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *