Syfestivalen!

Igår var jag på Syfestivalen på första gången sedan 2008! Jag har saknat att gå dit, men det har alltid krockat med något – att jag jobbat eller inte varit hemma i Stockholm. Denna gång bytte jag bort en arbetsdag så jag blev ledig söndag och kunde gå.

140216-syfestivalen

Jag är inte så där överdrivet intresserad (läs: inte ett dugg intresserad) av tyger och garner. Det som lockar mig är pärl- och scrapbookingmontrarna. Inte enbart för att titta och shoppa, utan också för att träffa de utställare jag känner. Men visst shoppade jag. Tyvärr alldeles för mycket. Närmare bestämt ungefär dubbelt så mycket som jag hade budget till. Så nu blir det vatten och bröd eller någonting ditåt resten av månaden…

140216-shoppat

Trots för mycket shopping, köpte jag inte saker bara för att de var fina. Så fort jag höll i något som kändes lockande, tänkte jag efter om jag kommer att använda det och vad jag ska använda det till. Nu har jag en massa inspiration. Som tur är är jag ledig hela tre dagar till helgen. Den första dagen ska jag göra undan alla måsten (städa, handla m.m.) och de två andra dagarna ska uteslutande (förutom matlagning och disk) ägnas åt skapande.

1 Comment

  1. Laila says:

    Så himla kul att få gå där! Nu är det säkert minst ett par år sedan jag var där.
    Det är så himla härligt att se all inspiration du har ♥ MÅnga nya kort på andra bloggen att tjuvkika på 😉
    Önskar jag hade det där “flowet” jag med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *