En helg som sa svisch

Vänta lite nu… Är det redan söndag eftermiddag? Vart sjutton tog den här helgen vägen? Det var ju nyss torsdag kväll och min tre dagars lediga långhelg hade just börjat. Vad har jag gjort egentligen eftersom tiden försvunnit så??

Låt mig tänka… I fredags var jag på bio. Mitt-på-dagen-bio med väldigt få personer i salongen. Sånt tycker jag om. Jag såg “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann“. Jag hade inga egentliga förväntningar. Jag har inte läst boken, och jag har hört väldigt blandade kommentarer från de som sett filmen. Men jag tyckte om den. Den var bra, rolig och trevlig. Och jag är mycket imponerad av Robert Gustafssons rollprestation. Hans hundraåring var mycket trovärdig. Se gärna filmen!

hundraaringen

Resten av helgen har jag städat, vilat, haft ont i ryggen, skapat lite och sovit mycket. Jag har varit så sjukt trött så det är inte sant. Jag förstår inte riktigt varför eftersom det varit en ovanligt lugn vecka med bara tre arbetsdagar. Kanske behövde jag det helt enkelt. Tyvärr innebar det att jag inte har hunnit med så mycket som jag ville/borde. Men men, det kommer fler lediga dagar. Och än är det ju några timmar kvar.

1 Comment

  1. Mariah says:

    Jag försöker att inte se det som ett nederlag om jag inte hinner det jag planerat då jag är ledig. Oftast beror det ju på att jag varit trött o seg eller haft migrän. Inget att göra åt liksom. Som du skrev, det kommer fler lediga dagar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *