Long time no see

Eftersom jag uppdaterat mina andra bloggar ikväll så kan jag väl passa på att skriva några rader här också. Så ni inte tror att jag glömt bort min dagbok. Vilket jag ju nästan har gjort, i och för sig. Det är det där dumma Facebook som stjäl all tid och uppmärksamhet. Fast jag är faktiskt inte där så mycket som förr. Och inte ute på nätet över huvud taget, så mycket som förr. Eftersom min dator är sjuk. Närmare bestämt så tror, och hoppas, jag att det är grafikkortet som är sjukt. Jag ska ta mig råd att investera i ett nytt sådant nästa lön. Sedan är det bara att hålla tummarna att det är det som är felet. Och att jag lyckas byta grafikkort alldeles själv utan att paja datorn. 😉

Having that said, så kan man undra vad mer jag har att berätta?! Jag har drabbats av Filofax-viruset som härjar just nu. Jag återkommer om det i ett alldeles separat inlägg vilket år som helst. Eh, vilken dag som helst menar jag förstås. Jag har än en gång återupptagit tecknandet, efter ungefär ett års uppehåll. Undrar om jag någonsin kommer att teckna regelbundet?! Jag “rev ner” min konstblogg för ett tag sedan, och har precis börjat jobba på att lägga upp gamla teckningar och målningar, i kronologisk ordning. Så det dröjer ett litet tag innan de nyaste kommer upp igen. Men ifall ni ändå vill ta en titt, om ni inte redan har koll på den bloggen, så finns den på Art by Maria Ögren. Som om jag inte hade nog med bloggar, så kommer jag och Johanna på jobbet att starta en sida tillsammans, där vi lägger upp våra skapade alster. Det var bara en kul idé som dök upp. Vi skojade om att vi skulle tillverka egna stämplar och ha till försäljning (vilket vi inte får eftersom vi inte får konkurera mer jobbet, men däremot kommer vi antagligen att teckna stämpelmotiv åt jobbet). På en sida som skulle heta Johanna & Maria. Jag gillade det namnet och vips så kom vi på att vi ska ha en kreativ sida ihop. 🙂 För er som tycker att jag redan finns på för många sidor, så räcker det med att ni håller koll på min pysselblogg som redan finns – jag kommer fortlöpande att lägga ut mitt pyssel där, alltså samma saker som kommer att läggas ut på Johannna & Maria-sidan också.

Och nu – mot Sherwoo…. eh, spikmattan! Ett måste varje kväll efter en arbetsdag, eller så går min rygg i pension. Ses lite tidigare än om åtta månader hoppas jag (det var så länge sedan mitt förra blogginlägg).

1 Comment

  1. Spacegirl says:

    Som alltid trevligt när du bloggar 🙂
    Det får du gärna göra oftare 😉
    *kram*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *